Wij, De Mannen Van, zijn trots dat we een aantal producten mogen voeren en onder de aandacht kunnen brengen. De producten die wij hebben geselecteerd bieden een goede kwaliteit en zijn eenvoudig in het gebruik, want in iedereen schuilt een grillmaster! Bij ons in het experience center hebben we de modellen staan en kun je komen proeven. Het is bij ons ook mogelijk om een product zelf te testen. Heb je vragen of wil je graag eens iets komen uitproberen? Maak een afspraak en wij leggen je het uit! Trouwens, wij maken even geen onderscheid tussen de Kamado, braai of outdoor fireplace, alles is bij ons gewoon een BBQ!

Yakiniku

De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een Kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de Kamado zorgt er voor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf, op een simpele manier, nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in je Yakiniku en het verbruik van je houtskool. Dit verbruik ligt 50 tot 70 procent lager dan bij een open barbecue waar zuurstof vrij spel heeft.

Een duidelijk verschil ten opzichte van de andere Kamado die wij hebben staan is dat de Yakinuku een opening aan de voorzijde heeft waar je met een woodchipper hout of kruiden kunt toevoegen aan je gerecht. Hou je van die rokerige smaak? Dan zou dit zomaar de BBQ voor je kunnen zijn!

Yakiniku_logo_zwart

Green egg

Wie kent deze groene kogel niet? Sinds 1974 zijn er al diverse generaties die ervaring hebben met het koken op deze BBQ. Green Egg heeft samen met NASA het keramiek ontwikkeld en daardoor is de schil niet alleen hitte vast maar ook kleur vast. Deze variant gebruikt door de constante temperatuur weinig houtkool. Je kunt perfect kort en hoog, of juist laag en lang grillen.

Voeg rookhout toe en ervaar hoe enthousiast je smaakpupillen reageren op de smaak van wat je van deze BBQ af haalt. Green Egg staat voor kwaliteit en garantie, hierdoor zou het zomaar kunnen dat je meerdere generaties plezier zult hebben van deze BBQ!

Logo Big Green Egg

Homefires braai

Wie wel eens in Zuid-Afrika is geweest moet van deze naam gehoord hebben. Braaien is een hele andere manier van BBQ’en. De manier van gerechten maken is niet alleen spannend, maar ook gezellig. Voel de warmte en zie wat het vuur met je gerecht doet. Tijdens het koken maak je met hout je eigen kolen en zo kan je je eigen temperatuur bepalen. De braai is zowel losstaand als inbouw te verkrijgen. Er zijn diverse maten, zo past deze BBQ eigenlijk binnen én buitenshuis. Wil jij er ook achter komen wat voor te gekke BBQ ervaring dit is? Plan dan een afpsraak en ervaar het zelf.

Logo Braai

QUOCO

Als een Kamado of een Braai niet passend is, maar je wilt wel de warmte voelen in de tuin. Dan is deze eye-catcher precies wat je zoekt! De Quoco is een 3 in 1 systeem waarmee je dus kan BBQ’en. Daarnaast kan je deze gebruiken als buitenkeuken of als tuinhaard. De Quoco is verkrijgbaar met een poeder coat of in corten staal. Ervaar de warmte en het gemak van Quoco. Deze BBQ is bijzonder goed toepasbaar in de horeca, catering, grote partijen maar natuurlijk ook op het terras in je tuin, om te genieten met vrienden en familie!