De vraag naar het buitenleven wordt alleen maar méér, maar waar let je dan op? Koop je een bbq of braai los of zet je haar in een buitenkeuken? Bij de mannen van hebben we die 2 elementen allebei! Wij verkopen buitenkeukens op maat van gerespecteerde leveranciers en doordat wij de enige zijn die ze plaatsen in opdracht van hun kunnen wij voor jou iets moois samenstellen.

WWOO Buitenkeukens

WWOO staat voor Wall With Other Objects. De naam zegt het al: het is een keuken met vele mogelijkheden afgestemd op de wensen van de gebruiker. Deze keuken is gemaakt van beton en is in 2 kleuren leverbaar namelijk antraciet en beton grijs. Door zijn design is de keuken zwevend, oersterk en onderhoudsarm.  Dit zijn dé voordelen om de keuken los in de tuin toe te passen, overdekt of als een erfafscheiding.

Door de keuken zo samen te stellen ontstaat er een keuken die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor bij ons aan tafel.

WESCO Buitenkeukens

Wesco is een keuken die de gemakken kent van een binnenkeuken vertaald naar een buitenkeuken. De body bestaat uit aluminium profielen waar een keramische afwerking op wordt toegepast. Deze keuken wordt afgestemd op de wensen van de gebruiker die bewust kiest voor meer luxe en comfort. Dit systeem is modulair, zo is er keuze uit een ‘all you need module’. Deze kan uitgebouwd worden naar een compleet kookeiland waar alle wensen in worden samengevoegd.

WHOWE! Buitenkeukens

Deze buitenkeuken is de absolute mix! Is betonlook niet je smaak of vind je de Wesco te strak? Denk dan eens na over Whowe! Een keuken die gemaakt wordt naar jouw wensen. De unieke combinatie van materialen als beton-ciré en douglas hout zorgt er voor dat deze buitenkeukens een robuust karakter en stoere uitstraling krijgen. Hierbij wordt veelal beton-ciré voor het blad en de zijkanten gebruikt en kiezen wij bij de afwerking van de voor- en achterkant voor douglashout. Naast douglas kunnen de keukens ook van andere houtsoorten gemaakt worden, bijvoorbeeld eikenhout of barnwood. Wil je je eigen droomkeuken samenstellen? Loop dan bij ons binnen!