Bij de mannen van staat kwaliteit hoog in het vaandel. Nu hebben we dit met onze bbq's houtskool en kruiden wel gedekt maar hoe gaan wij om met vlees wat je bij ons kunt bestellen?

Onze keuze gaat naar kwaliteit

Wij hebben de keuze gemaakt voor kwaliteit vlees uit Nederland of graan gevoerd uit bijvoorbeeld Australië en Zuid-Amerika. Het vlees wat wij aanbieden is ook op een verantwoorde manier klaar gemaakt en dit proef je! Door kwaliteit te bieden werken we mee aan een duurzamere wereld waarin verantwoord omgegaan wordt met de dieren die hierin centraal staan. Als je een lekker stuk op je bbq legt moet je geen schuldgevoel krijgen!

We hebben standaard vlees diepgevroren op voorraad maar voor de spontane bbq’er (zo zijn wij ook) kan je via whatsapp bij ons vlees bestellen en dit kan je dezelfde dag tot 19.00 uur komen ophalen, zodat je spontane idee (wat een super goed idee is) een succes zal zijn!

We hebben week keuzes die buiten de vriezer liggen. Check-in via Whatsapp en elke week krijg je van ons een update!

Hoe bestel ik vlees?

Stuur een appje naar 0970 23 39 98 70 (dit nummer is puur voor het bestellen van vlees). Ervaar onze service of bestel het vlees via ons contactformulier en haal het op wanneer het binnen is.